Adverteren

Zullen we de spotlights delen?

Wij als koor staan graag in de schijnwerpers. Maar uiteraard zijn wij niet de enige die kunnen opvallen wanneer wij optreden. Bij al onze producties brengen wij een passend programmaboekje uit waar jij met je bedrijf in kan adverteren. Voor elk bedrijf is er een passende ruimte. We kijken dan ook graag mee naar een mooi plekje in ons komende programmaboekje voor The Addams Family de musical.

Tijdens de voorstellingen in de Stadsgehoorzaal spelen wij regelmatig voor uitverkochte zalen. De capaciteit ligt over de 400 bezoekers per voorstelling. Dat zijn dus 800 ogen x 3 voorstellingen = 2.400 ogen die jouw speciale advertentie voorbij kunnen zien komen!

Hulp nodig bij het ontwerpen?

We kunnen ons voorstellen dat je geen grafisch ontwerper bent. Geen paniek, gelukkig beschikken wij over een jong creatief team die je van begin tot einde kan adviseren over het ontwerp, plaatsing, kleurgebruik. Wij streven ernaar om samen jouw bedrijf zo zichtbaar mogelijk te maken. Kosten zijn eenmalig € 50,- voor deze extra service. Inbegrepen zijn dan het maken en brainstormen over je wensen, 2 controlemomenten zodat je goedkeuring kan geven en eventuele wijzigingen nog kan aanbrengen.

Kosten

Hoe groter en zichtbaarder hoe kostbaarder het is. Daar zijn onze prijzen op bepaald. De prijzen zijn voor iedereen hetzelfde. We maken geen onderscheid in het type bedrijf of welk budget je hebt. Voor ieder is er een passende plaats. Het boekje wordt dit jaar in full-color afgedrukt. Je foto of logo zal dus in hoge kwaliteit zichtbaar worden.

Voor of achterkant boekje: € 150,-
Volledige pagina: € 100,-
Halve pagina: 60,-

Vraag hier een advertentie aan: