Steun ons

Op dit moment wordt er al hard gestudeerd en gerepeteerd aan “Into the Woods”. Maar met passie alleen redden wij het niet. Wij verwelkomen graag nieuwe vrienden van Caecilia! Met uw donatie kunnen wij spelen onder begeleiding van een professioneel orkest, mooie kostuums dragen en de voorstelling als geheel aantrekkelijker maken voor u.

Vrienden worden

Steun onze voorstellingen door een jaarlijkse donatie van het minimale bedrag van €10,00. Een hoger bedrag zou meer dan welkom zijn in ook voor ons financieel zwaar weer. In het komende seizoen wordt u regelmatig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van Caecilia. Uiteraard kunt u ons ook volgen op onze website: http://www.theaterkoorcaecilia.nl. Wij laten u op tijd weten hoe je kaarten kunt bestellen voor onze jaarlijkse uitvoering in november en zorgen voor mooie plaatsen in de voorverkoop.

Wij schrijven u graag bij als vriend van Caecila op het moment dat wij uw donatie hebben ontvangen. Graag zouden wij ook uw naam en adresgegevens willen noteren zodat wij u op de hoogte kunnen houden. Het liefst doen we dat via e-mail. 

Wilt u ons uw naam, adres en e-mailadres doorgeven door een e- mailtje te sturen naar info@theaterkoorcaecilia.nl

Sponsoren

Wilt u als bedrijf Theaterkoor Caecilia sponsoren? Stuur een mail voor informatie over de aantrekkelijke mogelijkheden!

Zo kunnen bedrijven bijvoorbeeld middelen ter beschikking stellen zoals:

  • hout en/of verf om de decors te maken
  • het sponsoren van een opknapbeurt van de vloer in het repetitielokaal
  • geld om het programmaboekje of posters te laten drukken
  • een advertentie plaatsen in het programmaboekje
  • een bedrag storten om een extra orkestrepetitie te kunnen financieren
  • een goede kopieermachine ter beschikking stellen
  • een vast bedrag per jaar storten om continuïteit van de kwaliteit te garanderen

Natuurlijk krijgen sponsoren een vaste plek als ‘Vriend van Theaterkoor Caecilia’ in alle promotionele uitingen rondom de voorstellingen. Ook kunnen sponsors een reclamebord plaatsen in het repetitielokaal.

Vriendenloterij

Theaterkoor Caecilia steunen en kans maken op prachtige prijzen? De VriendenLoterij maakt het mogelijk! 50% van uw inleg gaat direct naar de clubkas van Theaterkoor Caecilia en u maakt elke maand kans op een prijzenpakket met fantastische geldprijzen, vakanties voor u en uw vrienden, auto’s, TV’s en meer dan een miljoen andere prijzen. 

Winnen is leuker met de VriendenLoterij. Voor u, uw vrienden, voor Theaterkoor Caecilia, voor iedereen! Want als u wint, winnen uw vrienden ook. En u bepaalt wie!

Ga snel naar de pagina van de Vriendenloterij of bel 0900 300 1400 (10cpm) en speel vandaag nog mee!