Persfoto The Wiz

Over ons

Theaterkoor Caecilia Kampen, een aantrekkelijke vereniging! Zangers, humoristen, theaterdieren, decorbouwers, vergadertijgers, koorleden, zangsolisten, acteurs, dansers, vormgevers, bestuursleden, kostuumontwerper, fotograaf, orkestleden, regisseur, dirigent, repetitor, regieassistent, souffleur, rekwisiteur, grimeurs, …

Een deel van het jaar wordt er vooral lekker gezongen met elkaar onder professionele leiding van muzikaal leider Joan Jonkman. Elke woensdagavond van acht tot tien uur.

De maanden voor de uitvoeringen in november komen er extra dansrepetities bij en wordt de zang gecombineerd met acteren, regie en dans onder de bezielende leiding van regisseur Arjan Soutendijk. In de pauzes en na het ‘harde werken’ is er tijd voor gezelligheid: een drankje aan de eigen bar, een praatje en een grapje. Als je lid wilt worden, houden wij graag een stoel voor je vrij! Tenslotte komen zo tegen de voorstellingen het oefenen in het decor, met kostuums en grime aan bod, samen met het orkest. Deze speciale repetities vinden plaats op enkele zaterdagen.