In deze coronatijd

Een vreemde tijd.

Ons mooie koor is afgelopen januari met frisse moed gestart met de nieuwe productie; The Wiz!
The Wiz is een spannende familiemusical waarbij Doherty op zoek gaat naar The Wizard of Oz om haar de weg naar huis te wijzen. Onderweg beleeft ze allerlei avonturen en ze ontmoet de meest kleurrijke figuren.
Helemaal geweldig natuurlijk en aan goede zin ontbrak het ons niet. We hebben eerst een nieuwe muzikaal leider moeten zoeken; Joan Jonkman. We zijn ontzettend blij met haar. Daarna gingen we van start met de eerste repetitiedagen.
Zoals iedereen weet zijn de tijden niet zoals ze eerst waren. Er is een Corona (covid-19) pandemie uitgebroken en ook wij, als theaterkoor, hebben pas op de plaats moeten maken. We vergaderen online en houden intensief contact met elkaar. We hebben nog geen beslissing genomen over of onze mooie productie eind november doorgang kan vinden. Daarvan houden we u op de hoogte via de nieuwsberichten. Een en ander is afhankelijk van de verdere berichtgeving. Natuurlijk gaan wij niet met de pakken neerzitten en houden we goede moed. Ook wordt er nagedacht over een plan B.

Bezoek daarom ook regelmatig onze pagina om op de hoogte te blijven!
Onze gedachten gaan uit naar iedereen die het moeilijk heeft en iedereen die zo keihard werkt om Nederland draaiende te houden. Jullie zijn helden.