Er was eens…

Er was eens….in het sprookjesachtige Kampen…theaterkoor Caecilia….met een nieuwe hilarische musical ‘Into the Woods’.

Na maandenlang oefenen op de liedteksten en de muziek van Stephen Sondheim was het woensdagavond tijd voor de officiële kick-off, waarin een start werd gemaakt met de regie. De castleden en de artistieke leiding kwamen samen om deze kick off te vieren met het traditionele taart-moment. Ook hebben we een blik geworpen op het decorontwerp en de kleding.

Na het succes van Titanic presenteert theaterkoor Caecilia de musical Into the woods. In deze humoristische musical zijn verschillende sprookjes van Grimm door elkaar gehusseld. Bekende sprookjesfiguren als Roodkapje, Assepoester en Rapunzel gaan in het woud op zoek naar de vervulling van hun wensen en bemoeien zich met elkaars verhaal. Maar dat hun wensen uitkomen is bij lange na geen garantie voor het verwachte geluk.

De artistieke leiding is in handen van regisseur Richard Sprokkereef en muzikaal leider Lodewijk Busscher. Nou op naar het bos…komt u ook mee het bos in?

Into the woods is te zien op 29, 30 november en 1 december in de Stadsgehoorzaal Kampen. Kaartverkoop start op 1 augustus.