Theaterkoor Caecilia | Noordweg 94 | 8262 BW Kampen |gekevanmierlo@home.nl

Rolverdeling:


Carrie Pipperidge  Ingrid van Kolfschoten


Julie Jordan  Carmen Munsterman


Mrs Mullin Marion Gyulas-Bentlage


Billy Bigelow  Walther Pondman


Nettie Fowler Lucy  van de Maarel


Enoch Snow  Gerrt van Dijk


Jigger Craigin  Ruben van Duijn


Daivid Bacombe    Jan Hollander


Hemelse vriend  Adri Bos


Enoch Snow jr.   Niels Wielink


1ste agent   Evert Bastiaan
Louise   Hanna DienderMUSICAL CAROUSEL 2012

Musical Carousel door Caecilia met een lach en een traan


Prachtige uitvoeringen van de musical Carousel door theaterkoor Caecilia, waarvan de première plaatsvond op 16 november. De hoofdrol van Billy wordt geloofwaardig vertolkt door de klassiek geschoolde Walther Pondman. Billy, klantenlokker van de Carousel vindt zijn ware liefde in Julie, maar hij belandt door tegenslag in het verkeerde milieu en komt om het leven. Julie, Billy’s vriendin, wordt liefdevol neergezet door Carmen Huitema. Met haar heldere stem betovert zij niet alleen Billy, maar ook het publiek. Hoofdrolspelers zijn verder Ingrid van Kolfschoten als de vriendin van Julie en Ruben van Duijn, die de schurk Jigger prachtig neerzet. Lucy van der Maarel speelt Nettie en Marion Gyulas verbeeldt de vinnige eigenaresse van de Carousel.


Het Theaterkoor Caecilia wordt in deze musical ondersteund door een hiervoor speciaal samengesteld orkest. Dit muziekgezelschap, vooral bestaande uit professionele musici en semiprofessionele amateurs, ondersteunt de leden van Caecilia op passende wijze bij bekende songs als het sprankelende, vrolijke ‘June is bustin’out all over’ en het ontroerende ‘You’ll never walk alone’. De dirigent, Johan Huitema, vervangt de geblesseerde Harrie Poulssen, de vaste dirigent van Caecilia. Johan heeft het klaargespeeld om zich in een paar weken tijd alle muziek eigen te maken en het orkest en de zangers te begeleiden naar deze mooie uitvoering.


Het stuk zelf ademt de sfeer van de vijftiger jaren van de vorige eeuw, maar er wordt knap gebruik gemaakt van moderne decortechnieken door bewegende projectie op een passende achtergrond.

Klik hier voor meer foto’s